Круті речі Нові ідеї Інновації Динаміка Креатив Рішення Розвиток Враження Емоції
для топових
брендів

У нас ви отримаєте море уваги до свого проекту, бо ми прагнемо створювати не просто вражаючі, а максимально корисні та дієві продукти.
01.   ДИЗАЙН 01.   ДИЗАЙН
02.   ВЕБ-РОЗРОБКА 02.   ВЕБ-РОЗРОБКА
03.   МОБАЙЛ 03.   МОБАЙЛ
04.   ПІДТРИМКА 04.   ПІДТРИМКА

Якісний дизайн — одна зі складових успіху

Наші дизайни вміють вражати, захоплювати, продавати та приносити прибутки. Ви отримаєте дизайн, яким люди будуть користуватися.

Лише сучасні технології верстки та програмування

Ми впроваджуємо тенденції та технології, про які більшість компаній ще не здогадуються. Це допомагає нашим клієнтам від початку бути на крок попереду своїх конкурентів.

Зручні мобільні додатки

Ми створюємо мобільні додатки з легким дизайном та зрозумілим функціоналом, які здатні суттєво збільшити вашу аудиторію та лояльність клієнтів.

Запуск проекту — це лише початок його шляху

Будь-який проект повинен вдосконалюватися. Незалежно від того, розроблявся продукт нами, чи іншою компанією, ми готові підтримувати і вивести ваш проект на новий рівень.

OKKO OKKO

Не важливо з якого пристрою ви зайдете на сайт ОККО – він бездоганно працює як на ПК, так і на смартфоні. Проте ОККО – це не просто заправка, це місце де можна випити кави, підкріпитися та і просто відпочити. Таким самим комфортним ми зробили й сайт.

ДЕТАЛЬНІШЕ
Konti Konti

Розробка вебсайту для компанії Konti, одного з лідерів в галузі виробництва кондитерської продукції. Super KONTIK, Bonjour, Timi та багато інших солодощів – це те, що є в кожному магазині.

ДЕТАЛЬНІШЕ
Fishka Fishka

Програма лояльності якою користуються понад 6 млн клієнтів і яку точно знають користувачі ОККО, Алло, Lifecell та інші. А ми в свою чергу забезпечуємо підтримку і сучасність сайту Fishka та реалізовуємо нові ідеї для того, щоб сайт став ще комфортнішим.

ДЕТАЛЬНІШЕ
Ascania-pack Ascania-pack

АСКАНІЯ-ПАК знає про мед все, а завдяки вебсайту, який ми створили для цієї компанії, ви теж можете дізнатись все те, що вас цікавить.

ДЕТАЛЬНІШЕ
Enzym Enzym

Ми розділяємо екологічність, прогресивність і орієнтацію на якість компанії Enzym. Саме тому ми створили сайт, що допомагає ще більшій кількості людей дізнатись про компанію, що експортує хлібопекарські та винні дріжджі у більше ніж 20 країн світу.

ДЕТАЛЬНІШЕ
ARK.CRYO ARK.CRYO

Компанія, що спеціалізується на перевезенні кріогенно-заморожених матеріалів для допоміжної репродукції. Ми не просто створили вебсайт, ми допомогли багатьом людям створити сім’ю.

ДЕТАЛЬНІШЕ
ROSHEN ROSHEN

Розробка корпоративного вебсайту для однієї з найбільших кондитерських корпорацій Східної Європи. Ми створили універсальний сайт, що задовольнить як B2B так і B2C клієнтів.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Наші клієнти

Ви їх точно знаєте, адже бачите їх кожен день. Вони роблять ваше життя солодшим, насичують і заряджають енергією на шляху, дарують недоступні раніше емоції та завжди викликають щиру посмішку. Наші клієнти — це лідери українського ринку.
Понад 10 років невгамовної праці та професійного досвіду. Ми розпочали свою бурхливу діяльність у 2011 році і не збираємося зупинятися.

Більше двухсот успішно завершених проектів, багато з яких ми досі підтримуємо з ініціативи замовників.

Саме таке число штатних спеціалістів буде невпинно втілювати ваші ідеї в життя.

Про нас знають в більш ніж двадцяти країнах світу.

Приблизно таку частку наших клієнтів ми ніколи не бачили особисто, працюючи лише через месенджери, пошту та телефон.