Бло

г

Знову postfix. В даній статті я вирішив зібрати пару корисних команд та налаштувань при роботі з postfix.

Зустрівся з проблемою: повідомлення приходять з затримкою і надсилаються аналогічно на VDS. Через обмеження на відправку повідомлень на годину, сформувалася шалена черга (mail queue).

Під час обслуговування сайтів, завдання бувають різні. Ну раз клієнт платить значить треба. Сьогодні ми розглянемо один приклад буденного завдання програміста.

Отже, завдання розширити стандартний набір спецсимволів ckeditora грецькими сиволами. Ресурси взято з http://unicode-table.com/ru/sets/greek-symbols/. Нижче на фото, те що получилось.


ckeditor таблиця спец символів

Після створення сайту, його потрібно перемістити на хостинг. Якщо ви купили і хостинг і домен в одного реєстратора, тоді проблем немає. А якщо домен купили окремо від хостингу, тоді потрібно привязати домен до хостингу, і як показує практика, не всі розуміють як налаштувати днс записи для домену.

DNS Server

Можливість міняти налаштування DNS свого сайту дуже важлива для більшості користувачів. Однак, невірно введені дані в налаштування DNS можуть призвести до непрацездатності сайту на досить тривалий період. Це відбувається внаслідок того, що зміни DNS не вступають в силу негайно. І ваші помилки буде видно не відразу. Якщо Ви зробили помилку, то це призведе неможливості доступу до Вашого сайту когось (включаючи Вас). Наприклад сайт доступний з www а без www - недоступний і навпаки. Повідомлення не доходять на доменну скриньку і тп.

В даній статті ми розглянемо як правильно налаштувати ДНС записи для домену.

Часто при розробці проекту виникає потреба в обрізанні строки. Якщо використовувати кодування WINDOWS  проблем нема, а от якщо ми перейшли на UTF-8! Про це ми сьогодні і поговоримо.

Якщо ви не знаєте що таке Twitter Bootstrap  тоді вам туди. Google-code-prettify  це зручна реалізація підсвічування синтаксису великої кількості мов програмування і розмітки. Сьогодні ми з вами коротко розглянемо найпростіший приклад інтеграції бутстрапа з описуваним модулем.

Google-code-prettify vs bootstrap twitter

Хтось мусив це зробити!

Медична платформа "PeteHealth"

 

Дизайн обкладинки для книги "Столітній чоловік, що виліз у вікно і зник"

 

Платформа для референцій "LEGAL MATES"

 

FundFlow - онлайн платформа для подій

 
Розкажіть нам про свій проект!