Бло

г

В пакет установки убунти входить набір базових доступних програм для повноцінної роботи пересічного користувача. Офісний пакет представлений Libre Office. При роботі з ним часто виникали проблеми зі спотворенням зображень при збереженні документа. Особливо при перезбереженні з *.docx. Ми вирішили відмовитись від Libre Office і замінити його на Open Office.

Open office ubuntu

Нижче я коротко опишу як швидко поставити Open Office на Ubuntu.

Серед маркетологів існує думка, що з клієнтами завжди треба будувати дружні стосунки. Найкращий клієнт — це постійний клієнт. Але якою ціною варто завойовувати лояльність клієнта, і що робити, якщо клієнт просить про безкоштовну послугу?

Так як же видалити мільйони файлів з однієї теки? Таке питання періодично бачу на форумах.

Remove recursive files

Дійсно, звичайний спосіб rm -rf не справляється якщо кількість файлів надто велика (не рахував, коли така ситуація виникала). Рішення є...

У вас в житті були випадки, коли звернувшись до виконавця за запитом ціни, ви отримували вартість дорожчу ніж розраховували? Гадаю, відповідь очевидна — так, були і не один раз! Як ви поступили в цій ситуації? Можу припустити, що почали шукати іншого, дешевшого виконавця. А даремно... Саме про це ми зараз і поговоримо.

Так, на замітку. Якщо колись необхідно буде порахувати розмір папки, знач копіпастим наступні рядки:

Електронна комерція вже тісно ввійшла в наше життя, але жила та розвивалася вона без регулювання законом. І от настав час, коли ВР вирішила, що інтернет торгівля має право мати свій закон. Є багато моментів, які регулюються в цьому законі, але одним з доволі цікавих та очікуваних моментів - це питання надсилання електронних пропозицій.

Ви коли-небуть чули про культ Карго (англ. вантаж)? Навіть якщо і не чули, то гарантовано мали справу з його проявами в повсякденному або професійному житті.

Прийшов час перевстановити свою Убунту :(. Вже вийшов новий реліз Ubuntu 14.04 "Trusty Tahr" LTS, завантажити його ви можте тут. І одразу виникає питання, — який з них завантажити? Я то знаю, а Ви? Наступна серія статтей буде присвячена встановленню і налаштуванню убунту. Тобто все, що необхідно вебмастеру.

Ubuntu 14.04

В своїй роботі ми займаємось розробкою власних та клієнтських проектів. Деякі проекти цікаві, деякі не дуже. Деякі дорогі, інші — дешеві. Проте, усі проекти мають дві спільні проблеми: зацикленість на деталях, та як результат, постійна відстрочка запуску.

У будь-якому типі реклами найбільше нас цікавить, який від нього буде ефект. Результат емейл-розсилок залежить від багатьох факторів і можна про них писати цілі трактати та книжки. Проте однозначно можна сказати, що одним з найважливіших факторів є тема повідомлення, з якою адресати отримають ваші послання, адже саме з неї починається діалог з отримувачами ваших повідомлень. Як кажуть «як корабель назвеш, так він і попливе».

Хтось мусив це зробити!

Медична платформа "PeteHealth"

 

Дизайн обкладинки для книги "Столітній чоловік, що виліз у вікно і зник"

 

Платформа для референцій "LEGAL MATES"

 

FundFlow - онлайн платформа для подій

 
Розкажіть нам про свій проект!