Якого біса ти скиглиш?

Opinions are like assholes. Everybody's has one and everyone thinks everyone else's stinks

Минулого вересня на IT Weekend мені пощастило побувати на доповіді Слави Панкратова зі Школи менеджерів Стратоплан. На тлі інших доповідачів він вирізнявся своєю харизмою та вмінням захопити увагу аудиторії. З того часу мені в очі періодично впадала реклама у фейсбуці, яку я успішно ігнорував. Проте нещодавно, перебуваючи у вимушеній лікарняній відпустці та вкотре гортаючи стрічку новин, вирішив все ж таки залишити свій імейл для завантаження «Чорної книги менеджера».

Не знаю, чи це у мене настрій був такий, чи температура подіяла на мозок, але, на мою думку, ці 18 сторінок брутального тексту — це найбільш чесні та відверті рядки з усього, що я читав про керування персоналом та роботу в команді. Це чистий концентрат правди для всіх і кожного: починаючи від власників бізнесу, закінчуючи менеджерами всіх рівнів та їхніми підлеглими. Кожен знайде в ній щось для себе. Цю книгу треба прочитати обов'язково!

Я зараз міг би наводити цитати з книги та звертати увагу на особливі думки, проте в цьому немає потреби. Кожен її рядок заслуговує бути процитованим. У нормальної людини на повне читання піде не більше години, тому не будьте лінивими дупами, качайте книгу звідси та насолоджуйтеся.

Дякую, у мене все!

P. S. Назва цієї статті — це перший рядок з першої глави книги.

P. P. S. Прохання не сприймати цю статтю як рекламу Стратоплану в цілому, оскільки з їхніми лекціями я поки що не знайомий та сказати про них нічого не можу.

Розкажіть нам про свій проект!