Бло

г
Яку інформацію має передавати логотип

Логотип є одним із найважливіших елементів іміджу компанії. Дивлячись на нього, у людини справляється враження про організацію, її цілі та діяльність. Крім того, він допомагає запам’ятати бренд та, що найголовніше — це відрізняти компанію від її конкурентів. От тому і виникає величезна проблема, коли потрібно його розробити. 

Впродовж останніх декількох місяців мені довелось займатися проектуванням доволі великої кількості інтернет-магазинів. В процесі назбиралось дуже багато цікавої інформації, і от настав час поділитися з вами деякими спостереженнями. Впевнена, що ця стаття буде корисною як для дизайнерів, так і для замовників.

Вважається, що чоловіки і жінки бачать кольори по-різному. Для жінок, колір помади має різні відтінки червоного  пурпуровий, яскраво-червоний, малиновий, а для чоловіків вони просто червоні.

2014 рік добігає кінця… В той час як усі нормальні люди вирішують, де їм святкувати Новий рік, веб-розробники і дизайнери думають над тим, яким буде дизайн 2015 року. Важливе значення мають цьогорічні тенденції, які швидше за все стануть ще більш трендовими в наступному році...

Що нового в світі веб-дизайну? Останнім часом доволі популярним трендом є блочний дизайн сайтів (не плутати з блочною версткою).

Тепер у вас є можливість спростити свій робочий процес за допомогою чарівного плагіну для Adobe Illustrator, а саме — Phantasm v3.

Всім хто займається дизайном відома ця одвічна дилема, якого кольору має бути кнопка — червона чи зелена. Це як «Бути чи не бути?», скільки людей стільки й версій і варіантів.

Колір — це найпотужніша зброя в арсеналі художників, дизайнерів та іншої нечисті. Але як саме кольори діють на людей? І чи є той самий ідеальний колір?

Інтернет-торгівля розвивається шаленими темпами. Одні онлайн-магазини з'являються, інші йдуть з поля бою, так і не зрозумівши, що вони зробили не так. В інтернеті можна знайти кількаденні тренінги/семінари, які в результаті обіцяють навчити успіху в онлайн-продажах. Звісно, що однієї єдиної правильної відповіді, як зробити ваш онлайн-бізнес успішним не існує. 

Яким би хорошим дизайнером ти не був, завжди треба "виходити в люди" і дивитись що роблять інші. Слідкувати за тенденціями, за розвитком нових напрямків та стилів, за тим що популярне та чим цікавляться люди. І тут здорово допомагають дизайнерскі соцмережі...

Хтось мусив це зробити!

Медична платформа "PeteHealth"

 

Дизайн обкладинки для книги "Столітній чоловік, що виліз у вікно і зник"

 

Платформа для референцій "LEGAL MATES"

 

FundFlow - онлайн платформа для подій

 
Розкажіть нам про свій проект!