Бло

г

Аутсорсинг, Ніаршорінг, Оффшорінг

Цікава особливість: в Україні багато спеціалістів задіяні в аутсорсингу, але далеко не всі з них можуть чітко пояснити — що це таке? Ще більша кількість людей просто чула про аутсорсинг, і сприймає його лише як незрозуміле закордонне слово. В мережі є багато цікавих та вичерпних визначень цього питання, які варто почитати. Натомість я спробую пояснити значення аутсорсингу максимально коротко та зрозуміло.

Internet Explorer — страшний сон будь-якого верстальника, незалежно від версії. І як без цього інструменту жити верстальникам, та й програмістам, які користуються Ubuntu.

playonlinux

Дизайн затверджено

Одним з моїх найнеулюблених обов’язків на роботі є затвердження намальованого нами дизайну із замовником. Взагалі-то я вважаю цей етап одним з найважчих і найважливіших у розробці сайтів.

Досить часто виникають питання стосовно терміну використання доменного імені або ж видалення реєстрації.

Мабуть кожна компанія, яка працює у сфері веб-розробок, класифікує для себе за певними критеріями сайти. Типів сайтів є багато і тим більше є багато варіацій кожного типу. Одними з найпростіших типів вважаються так звані сайти візитки і їх визначення збігається майже у всіх компаній. Логічно, що якщо функціонально – це найпростіші проекти, то відповідно і вартість в них нижча в порівнянні з іншими типами проектів. Традиційно в цей термін вкладається сайт з описом компанії, послуг та контактними даними. Загалом ці сайти навіть не для усіх замовників підходять відповідно до їх сфери діяльності.

Як всім відомо, вища освіта в нашій країні залишає бажати кращого. Дизайнерська освіта, на жаль, також не є виключенням.

Після оновлення версії WYSIWYG редактора CKEDITOR в одному з проектів, який у нас на обслуговуванні, виникла проблема з обрізанням тегів. Трохи погугливши, зрозумів що проблема не тільки у нас.

Резервне копіювання на будь-якому сервері є вкрай важливим завданням. Особливо коли проекти виконуються протягом кількох місяців.

Погодьтесь, робити кожного дня бекапи проектів, не надто цікава робота. Або якщо у вас кілька робочих машин і на всіх потрібно робити копії актуальних проектів.

Знову postfix. В даній статті я вирішив зібрати пару корисних команд та налаштувань при роботі з postfix.

Зустрівся з проблемою: повідомлення приходять з затримкою і надсилаються аналогічно на VDS. Через обмеження на відправку повідомлень на годину, сформувалася шалена черга (mail queue).

Хтось мусив це зробити!

Медична платформа "PeteHealth"

 

Дизайн обкладинки для книги "Столітній чоловік, що виліз у вікно і зник"

 

Платформа для референцій "LEGAL MATES"

 

FundFlow - онлайн платформа для подій

 
Розкажіть нам про свій проект!