Бло

г

Впродовж останніх декількох місяців мені довелось займатися проектуванням доволі великої кількості інтернет-магазинів. В процесі назбиралось дуже багато цікавої інформації, і от настав час поділитися з вами деякими спостереженнями. Впевнена, що ця стаття буде корисною як для дизайнерів, так і для замовників.

sass

Це перша стаття із серії уроків по чудовому інструменту для верстки сайтів - SASS. SASS - це препроцесор css, тобто програма, яка виконує попередню обробку даних. Якщо простіше - це інструмент, який автоматизує написання коду CSS.

В даному уроці я хочу показати Вам, як встановлювати SASS.

Вважається, що чоловіки і жінки бачать кольори по-різному. Для жінок, колір помади має різні відтінки червоного  пурпуровий, яскраво-червоний, малиновий, а для чоловіків вони просто червоні.

Якщо ви вирішили відкрити свій інтернет-магазин, вам варто визначитись із системою оподаткування. Адже ведення бізнесу це не лише отримання доходів, а й сплата податків та зборів. Загалом вибір стоїть між загальною та спрощеною системами оподаткування. В цій статті ми опишемо особливості спрощеної системи оподаткування для інтернет-магазинів.

2014 рік добігає кінця… В той час як усі нормальні люди вирішують, де їм святкувати Новий рік, веб-розробники і дизайнери думають над тим, яким буде дизайн 2015 року. Важливе значення мають цьогорічні тенденції, які швидше за все стануть ще більш трендовими в наступному році...

cron php ispmanager

Часто під час розробки сайтів приходиться запускати фонові задачки. Наприклад оновлення різних кешів, статистика , генератори сайтмап і тп. І ніби нічого складного в цьому немає но, ...

Google mobile friendly

Компанія google запустила новий інструмент , який дозволяє перевіряти ваш сайт на дружелюбність до мобільних пристроїв. Що це нам дає?

php pdo mysq class

Вирішив поділитись драйвером, який ми використовуєм для роботи з БД MySQL. Клас є розширенням PDO і включає в себе готові функції для роботи з основними операціями CRUD. Працює по паттерну singleton. Основне завдання: зменшити кількість помилок при рутинних операціях, та зменшити кількість коду.

Що нового в світі веб-дизайну? Останнім часом доволі популярним трендом є блочний дизайн сайтів (не плутати з блочною версткою).

Інтернет-торгівля зараз приваблює все більше підприємців. І справді процес розвитку бізнесу в інтернеті виглядає простим та головне прибутковим.

Хтось мусив це зробити!

Медична платформа "PeteHealth"

 

Дизайн обкладинки для книги "Столітній чоловік, що виліз у вікно і зник"

 

Платформа для референцій "LEGAL MATES"

 

FundFlow - онлайн платформа для подій

 
Розкажіть нам про свій проект!